16.8 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Μάριος Σαλμάς: Δέχθηκε απειλές για τη ζωή του μέσω διαδικτύου – «Μία σφαίρα σε εσάς…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου με καταγωγή από την Αλβανία σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς φέρεται να έγραψε στο επαγγελματικό προφίλ του ανεξάρτητου βουλευτή, Μάριου Σαλμά, στην google τη φράση: «μια σφαίρα σε εσάς και σε όποιον πολιτικό αναπνέει πάνω στο κεφάλι μας».

Η ποινική δικογραφία αφορά τα αδικήματα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, μέσω διαδικτύου, ενώ μετά την καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή και γιατρού είχε ξεκινήσει έρευνα από την Εισαγγελία και την ΕΛ.ΑΣ.

Κάπως έτσι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασαν στα ψηφιακά ίχνη του 27χρονου, με τον λογαριασμό του να ενεργοποιείται τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης (22/10) αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η σχηματισθείσα ποινική δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου η Δικαιοσύνη να αποφασίσει την ποινική μεταχείριση του 27χρονου από την Αλβανία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό