16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάρα Ζαχαρέα: Η αποκάλυψη για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας κι έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Star αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ρουσόπουλο.

«Είμαστε μαζί 30 χρόνια. Πρώτη φορά που τον είδα από κοντά ήταν σε ρεπορτάζ. Στα γραφεία τότε του Συνασπισμού της Αριστεράς στην Ομόνοια. Τον είχα δει στην τηλεόραση και μου είχε αρέσει (…) Ήμουν με την Ελένη Καλογεροπούλου, η οποία έκλαιγε τότε επειδή είχε χωρίσει με κάποιον άλλον που είναι κι αυτός δημοσιογράφος, είχε σκύψει και δεν έβλεπε. Ξαφνικά βλέπω στην τηλεόραση τον Θόδωρο και αρχίζω και την σκουνταώ και της λέω “ξύπνα Ελένη”, ήθελα να μου πει ποιος είναι αυτός», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα έρθει από την Αγγλία, όπου και έκανα μεταπτυχιακό και ήμουν λίγους μήνες στη δημοσιογραφία και δεν ήξερα πολύ κόσμο και της λέω: “Ελένη μου αυτόν τον ξέρεις; Τον ξέρω είναι ο φίλος μου ο Θεόδωρος, να μου γνωρίσεις αυτόν γιατί εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ», είπε η Μάρα Ζαχαρέα η οποία είχε γοητευτεί από τον πρώτη συνάντηση με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό