19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τραυματίστηκε αστυνομικός στην εισβολή του Όλντ Τράφορντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Το μεγάλο ντέρμπι της Premier League οδηγήθηκε σε αναβολή μετά την εισβολή των οπαδών στο Όλντ Τράφορντ, όπου τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός.

Οι εικόνες που είδαμε ανήμερα του Πάσχα ήταν σίγουρα πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ μεταξύ άλλων να αφήνουν κι έναν τραυματία πίσω τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Μολονότι επιθυμία της Premier League ήταν ο αγώνας να διεξαχθεί έστω κι αργά την Κυριακή του Πάσχα, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, καθώς δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες από τη στιγμή που ο κόσμος ήταν… στα κάγκελα.

Η έκρηξη μίσους περιελάμβανε ανατριχιαστικά συνθήματα κατά της οικογένειας Γκλέιζερ αλλά κι έναν τραυματία. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσω s και φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν ένας αστυνομικός φέρεται να χτύπησε λίγο κάτω από το αριστερό μάτι και χρειάστηκε να κάνει ράμματα.

Επίσης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας υπήρχαν κι αρκετές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν κοντά στο Όλντ Τράφορντ.

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αναβολή του αγώνα…

«Μετά από συζήτηση μεταξύ της αστυνομίας, της Premier League, του Συμβουλίου του ”Όλντ Τράφορντ” και των ομάδων, το παιχνίδι μας κόντρα στη Λίβερπουλ έχει αναβληθεί για λόγους ασφαλείας και προστασίας σχετικά με τη σημερινή διαμαρτυρία. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με την Premier League για τον ορισμό του αγώνα

Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναγνωρίζουμε απόλυτα το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τις ειρηνικές διαμαρτυρίες.

Ωστόσο, λυπούμαστε για την αναστάτωση στην ομάδα και τις δράσεις που θέτουν άλλους φιλάθλους, το προσωπικό και την αστυνομία σε κίνδυνο. Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη στήριξή της και θα τους ενισχύσουμε σε οποιαδήποτε έρευνα ακολουθήσει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Αιτωλοακαρνανία:«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» – Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό