25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ στο κυνήγι του… φευγάτου Κιμ Μιν Τζάε

Ειδήσεις Ελλάδα

Την περίπτωση του 26χρονου Νοτιοκορεάτη στόπερ της Νάπολι, φαίνεται πως εξετάζουν σοβαρά οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής εξαιρετικής πορείας που πραγματοποιεί η Νάπολι, είναι αναμφισβήτητα και ο Κιμ Μιν Τζάε.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στους «παρτενοπέι», καθώς αποκτήθηκε τον περασμένο καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε, ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης στόπερ αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο γρανάζι της ανασταλτικής γραμμής του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις – 30 συμμετοχές με δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις – έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπς. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Τότεναμ ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του πανύψηλου αμυντικού ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Premier League, χωρίς ωστόσο να το έχει αιτηθεί ακόμα στη διοίκηση της Νάπολι.

🚨 Napoli’s South Korean defender Kim Min-jae is keen to continue his career in the Premier league.🇰🇷🔵#ForzaNapoliSempre

🎯 Manchester United and Tottenham are interested in signing the South Korean player.🔴#MUFC ⚪#THFC pic.twitter.com/lwQegKmLE3

— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) February 24, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό