12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μάνος Δασκαλάκης: Τα «καρφιά» του πατέρα του για την Ρούλα – «Γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δεν μάσησε τα λόγια του και πέταξε τις σπόντες του στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στον Alpha και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα φάρμακα που έπαιρνε η Τζωρτζίνα, αφήνοντας μάλιστα νέες αιχμές.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης αρχικα δήλωσε:«Η Ρούλα γνώριζε τα πάντα για τα φάρμακα που χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα. Και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας περιμέναμε την Ρούλα να μας εξηγήσει τι συνέβη. Της είχαμε εμπιστοσύνη. Είχε γνώσεις».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε:«Μας είχε πει ότι είχε τελειώσει νοσηλευτική. Της είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν λάθος μας».

Να σας θυμίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 29 Ιανουαρίου είδε την τρίτη κόρη της, να αφήνει την τελευταία της πνοή. Η ίδια προσήχθη σε απολογία αρνούμενη ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ενώ δύο μήνες αργότερα, η 33χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό