31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μάνα και πατριός βίαζαν 15χρονη «για να έχει σεξουαλικές εμπειρίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένα 15χρονο κορίτσι από την Γιούτα των ΗΠΑ , έπεσε θύμα βιασμού από την ίδια της μητέρα αλλά και από τον πατριό της, με τους θύτες να ισχυρίζονται ότι ήταν «ασφαλέστερο» για την έφηβη κόρη τους να έχει σεξουαλικές εμπειρίες μαζί τους παρά με «αγνώστους». 

Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Πέμπτη (7/3) στο Πρόβο της Γιούτα αφού η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση της ανήλικης που είπε ότι την βίαζαν τον τελευταίο ενάμιση- περίπου- χρόνο. 

Η μητέρα και ο πατριός της 15χρονης κατηγορούνται για βίαιο σοδομισμό, βίαιη σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό με αντικείμενο και προκειμένου να προστατευθεί η ταυτότητα του φερόμενου θύματος δεν κατονομάστηκαν.

Ο απίστευτος ισχυρισμός της μητέρας και του πατριού  

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκαν, από τους αστυνομικούς, οι γονείς παραδέχθηκαν ευθέως ότι συμμετείχαν σε σεξουαλικές δραστηριότητες με την κόρη τους για πάνω από ένα χρόνο.

Μάλιστα από την πλευρά του, ο πατριός κατέθεσε πώς όταν ο ίδιος και η μητέρα του θύματος έμαθαν ότι το κορίτσι ήθελε συναντήσει και να κάνει σεξ με αγνώστους από το Διαδίκτυο αποφάσισαν ότι η διδασκαλία για το σεξ και οι σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη θα ήταν πιο ασφαλή για εκείνη από το να κάνει σεξ με αγνώστους.

Επιπλέον, ο πατριός φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ότι αυτός και η μητέρα του κοριτσιού αγόρασαν σεξουαλικά παιχνίδια για τη 15χρονη και έκαναν ντους μαζί της ενώ παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύζυγός του έδειξαν στο θύμα πώς να χρησιμοποιεί τα σεξουαλικά παιχνίδια.

Το ζευγάρι που  έχει άλλα τέσσερα παιδιά, ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες, εάν κατατεθούν επίσημες κατηγορίες από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Γιούτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό