27.5 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάθημα ανθρωπιάς από την Κάλμαρ! Ξύρισαν τα κεφάλια τους για τον καρκινοπαθή συμπαίκτη τους [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μία πολύ συγκινητική ενέργεια προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Κάλμαρ ΑΙΚ, παραδίδοντας μάθημα ανθρωπιάς! Ένας εκ των συμπαικτών τους, ο Μάρκους Χέμεν, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο, σε νεαρή ηλικία. Έτσι, οι παίκτες της σουηδικής ομάδας, αλλά και μέλη του προπονητικού σταφ, πήραν την πρωτοβουλία να ξυρίσουν τα κεφάλια τους, συμπαραστεκόμενοι στον αγαπητό τους συνάνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε κύκλο χημειοθεραπείας.

Η στιγμή που ο 24χρονος άσος αντίκρησε τους συμπαίκτες του με… ξυρισμένα κεφάλια έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο Μάρκους Χέμεν «αιφνιδιάστηκε» μπαίνοντας στα αποδυτήρια. Στην αρχή γέλασε και έδειχνε να μην το πιστεύει. Ωστόσο, έβγαλε το μαντήλι που είχε δέσει στο κεφάλι του, το έβαλε στα μάτια του και «χώθηκε» στην αγκαλιά της ομάδας του, αδυνατώντας να κρατήσει τα δάκρυά του.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Κάλμαρ ΑΙΚ στα social media και συνοδεύτηκε από το hashtag «F@ck Cancer», που σημαίνει «Γ@@@ τον καρκίνο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκος Χέμεν:

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό