18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάθε πώς να κουμαντάρεις τα νεύρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα 12 ζώδια έχουν τα νεύρα τους! Πώς θα ηρεμήσουν;

Ο θυμός είναι ένα έντονο συναίσθημα που δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι έχουμε θυμώσει πάνω από μια φορά στη ζωή μας, ανεξάρτητα αν το δείχνουμε ή όχι. Αυτό που μπορεί να διαφέρει σε κάθε άτομο είναι το είδος του θυμού που θα νιώσει, καθώς και ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσει. Αν μπορούσαμε να κάνουμε μια βασική διάκριση θα επικεντρώναμε στο είδος του θυμού, κατά πόσο δηλαδή εξωτερικεύεται ή μένει κρυφός κάνοντας το άτομο να «βράζει» μέσα του.

Τι γίνεται λοιπόν όταν «έχεις βγει από τα ρούχα σου» και θέλεις οπωσδήποτε να ξεσπάσεις; Διάβασε παρακάτω σχετικά με την εκδήλωση του θυμού σε κάθε ζώδιο και μάθε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον αντιμετωπίσει.

ΚΡΙΟΣ

Όταν θυμώσει ο Κριός, πρέπει οπωσδήποτε να το εκφράσει, αλλιώς κινδυνεύει ακόμα και από ψυχοσωματικές ενοχλήσεις. Συνεπώς, μιλάμε για το είδος του θυμού που πρέπει να βγει προς τα έξω, με όσο το δυνατόν πιο υγιή τρόπο.

Κριέ, αντί να ξεσπάς όπου βρεις, προτίμησε να έχεις πρόχειρο έναν σάκο του μποξ ή πήγαινε για τρέξιμο! Θα εκτονωθείς μια χαρά και μάλιστα χωρίς να έχεις κάτι για να μετανιώνεις μετά. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, ώστε να εκτονώσεις την περισσή ενέργειά σου…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό