20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάθε ποιο είναι το άλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ανεπίλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου

Έχεις νιώσει ποτέ ότι υπάρχουν ορισμένα ζητήματα στη ζωή σου που δεν μπορείς να επιλύσεις, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσεις; Είναι μάλιστα τόσο επαναλαμβανόμενα που ίσως υπήρξαν στιγμές που αναφώνησες «Γιατί εγώ;». Και έχεις δίκιο. Γιατί εσύ;

Η απάντηση είναι ότι πιθανώς υπάρχει ένα άλυτο κάρμα από το παρελθόν και η ψυχή σου έχει επιλεγεί για να το λύσει σε αυτήν τη ζωή. Ως εκ τούτου, αντιμετωπίζεις δυσκολίες σε αυτόν τον τομέα, ακριβώς επειδή είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις με επιτυχία.

Τα πιο συνήθη καρμικά χρέη έχουν να κάνουν με την αυτοεκτίμηση, τις υγιείς σχέσεις, την οικονομική ανέχεια, την υγεία και άλλα. Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε ποιο είναι το καρμικό μας θέμα, τότε θα κατανοήσουμε το λόγο πίσω από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να τις επιλύσουμε.

Μπορείς να αναγνωρίσεις αυτά τα καρμικά ανεπίλυτα θέματα, κάνοντας αυτό το απλό τεστ. Χωρίς να σκεφτείς πολύ, εντελώς αβίαστα, διάλεξε ένα από τα 3 σχήματα της φωτογραφίας και η επιλογή σου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις το άλυτο κάρμα από την προηγούμενη ζωή σου. Στη συνέχεια -και όχι πριν- διάβασε παρακάτω την ερμηνεία για το αντίστοιχο σχήμα.

Εάν διάλεξες το πρώτο σχήμα:

Αν διάλεξες το πρώτο σχήμα της φωτογραφίας, το άλυτο κάρμα σου έχει να κάνει με την αδυναμία σου να αποχωρείς από τις τοξικές σχέσεις και να προχωράς μπροστά στη ζωή.

Στην προηγούμενη ζωή, πιθανότατα ήσουν μόνος/η, αγνοημένος/η και εγκαταλειμμένος/η από ανθρώπους που αγαπούσες. Έτσι, σε αυτήν τη ζωή, εύχεσαι και προσπαθείς να δεις σε όλους το καλύτερο κομμάτι τους, παρόλο που βλέπεις πόσο καταχρηστικοί χαρακτήρες είναι. Προσπαθείς να

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό