24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λύτρωση στο 90′ με Μιριτέλο για τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα του. Οι Αρκάδες επικράτησαν 1-0 του Βόλου για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε περισσότερες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι αξιοσημείωτο. Ο Αστέρας, μετά τα πρώτα λεπτά πάτησε γκάζι και απείλησε, δίχως να μπορεί να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες ήταν πιο παραγωγικές. Ο Βόλος απείλησε πρώτα με τον Μπαριέντος στο 53ο λεπτό, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα. Σε εκείνον άνηκε και η καλύτερη φάση του αγώνα. Ο Σιέλης με κοντινή προβολή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και σε δεύτερο χρόνο ο Ασλανίδης με κεφαλιά την έστειλε ξανά στο δοκάρι. Στο 90′, ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε το «χρυσό» γκολ με τον Μιριτέλο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (λ. τρ. Γραμματικάκης), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85′ Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71′ Γιαμπλόνσκι), Ζούγλης (71′ Μάντζης), Κρεσπί, Καλτσάς, Μιριτέλο.

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (90+4′ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (90+4′ Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66′ Τσοκάνης), Γκαρσία (79′ Ράσιτς), Μωραΐτης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό