Home Ειδήσεις Ελλάδα Λύτρωση με Αραούχο για την ΑΕΚ

Λύτρωση με Αραούχο για την ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ψυχωμένη Λαμία, που μετά τον Ολυμπιακό προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια άλλη μια ομάδα ανώτερη από εκείνη.

Τελικά, το γόρδιο δεσμό του γκολ για την Ένωση έλυσε ο Αραούχο, λυτρώνοντας τους «κιτρινόμαυρους» στο 67΄ και διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά «διαβασμένοι», με τον Μιχάλη Γρηγορίου να εστιάζει στο «μπλοκ» των δύο πιο δημιουργικών παικτών της Ένωσης, Τσούμπερ και Άμραμπατ.

Έτσι, έμειναν κάποιες εμπνεύσεις του Αραούχο που ήταν δραστήριος και τον αισθάνθηκε η άμυνα της Λαμίας. Στο πρώτο ημίχρονο καλύτερη ευκαιρία για την ΑΕΚ ήταν μια κεφαλιά του Τζαβέλα από κόρνερ του Γέβτιτς.

Αντίθετα, στο 51΄ η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ ο Μανουσάκης μόνος στο πρώτο δοκάρι έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και λίγο αργότερα, με τον Χατζισαφί να βάζει τελευταία στιγμή το τάκλιν στον Ελευθεριάδη, όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ.

Στο 67΄ από μονομαχία Βύντρα-Τάνκοβιτς η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον Αραούχο ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα με δυνατό αριστερό σουτ και σκόραρε για δεύτερη στη σειρά αγωνιστική, μετά το Ηράκλειο.

Η Λαμία είχε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 79΄, με τον Βλαχομήτρο να αστοχεί μόνος απέναντι από τον Στάνκοβιτς. Στο 83΄ οι φιλοξούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σάκχοφ στον Καραμάνο, ενώ στο 89΄ σουτ του Λε Ταλέκ βρήκε το δοκάρι του Γκαραβέλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version