15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λύσεις για αποδοτική εργασία εκτός γραφείου από την Canon

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Canon, αναγνωρίζοντας ότι οι επιχειρήσεις μεταβάλλουν διαρκώς τον τρόπο που λειτουργούν, προσαρμοζόμενες σε ένα ρευστό και εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, έχει προνοήσει για τη συγκρότηση ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για την αποτελεσματική εργασία εξ’ αποστάσεως και τη δημιουργία αποδοτικών και ασφαλών πλαισίων εργασίας εκτός γραφείου.

 

Η δυσάρεστη πραγματικότητα της επιβολής περιορισμών στη μετακίνηση που βιώνει όλος ο πλανήτης, επιβεβαιώνουν την ανάγκη για υιοθέτηση τέτοιων επωφελών λύσεων. Η προσέγγιση της Canon, η οποία βασίζεται στην πείρα και τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει από δεκαετίες στενής συνεργασίας με πελάτες, επαγγελματίες και καταναλωτές, βασίζεται μεταξύ άλλων σε δύο άξονες: τις δυνατότητες που παρέχει για την ομαλή και αποδοτική σύσταση χώρων εργασίας εκτός γραφείου και την αυτοματοποίηση διεργασιών που επικεντρώνονται στην άνετη και ασφαλή διαχείριση των εγγράφων της επιχείρησης, ακόμη κι όταν οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να δουλέψουν μακριά από την έδρα της επιχείρησης.

 

Επωφεληθείτε από τις λύσεις εργασίας εκτός γραφείου

 

Η Canon προσφέρει κορυφαία προϊόντα και συστήματα για την οικοδόμηση ευέλικτων, προσαρμοσμένων και ολοκληρωμένων λύσεων διεκπεραίωσης εργασιών γραφείου από φορητές συσκευές για τον τελικό πελάτη, οι οποίες διευρύνουν τον κύκλο ζωής των εγγράφων (ψηφιοποίηση, επεξεργασία και έξοδος), ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι δυνατότητες των «έξυπνων» φορητών συσκευών.

 

Η προσαρμόσιμη δομή των προτεινόμενων λύσεων και υπηρεσιών, υποστηρίζει όλους τους τύπους εργαζομένων, τόσο στο γραφείο όσο και εκτός. Η Canon διαθέτει επιπλέον μια σειρά φορητών συσκευών που συμβάλλουν στη διατήρηση της ροής των εγγράφων, ακόμα κι όταν οι εργαζόμενοι βρίσκονται μακριά από το γραφείο.

 

Φορητοί σαρωτές με τροφοδοσία από USB όπως ο Canon imageFORMULA P-208II, φορητοί εκτυπωτές με δυνατότητα τροφοδοσίας από USB ή μπαταρία όπως ο Canon Pixma iP110 και πλήθος άλλες συσκευές με δυνατότητες ασύρματης σάρωσης και εκτύπωσης, σάρωση κωδικών QR  και αξιοποίηση δημοφιλών υπηρεσιών cloud για απομακρυσμένη εκτύπωση, αποτελούν ορισμένα από τα παραδείγματα που βοηθούν αποτελεσματικά στην απλούστευση και επιτάχυνση καθημερινών εργασιών σχετιζόμενων με τη διαχείριση και ψηφιοποίηση εγγράφων από παντού. 

 

Η Canon έχει από καιρό αξιοποιήσει την ισχύ των φορητών συσκευών που διαθέτουν όλοι οι εργαζόμενοι, χάρη στην εφαρμογή Mobile PRINT & Scan, που εξυπηρετεί χρήστες iOS, Android, αλλά και Windows με Apple AirPrint, Google Mopria συμβατότητα.

 

Ασφάλεια και υψηλό επίπεδο αυτοματισμού

 

Η Canon δίνει στους συνεργάτες της πολλά εφόδια ώστε να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις ασφάλειας των πελατών, αυτή τη δύσκολη περίοδο, που δεν μπορεί το προσωπικό να βρίσκεται πάντοτε στο χώρο των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Με ισχυρά και ευέλικτα συστήματα διαχείρισης όπως το uniFLOW και το Therefore, o εταιρικός χρήστης μπορεί να έχει ασφαλή πρόσβαση σε εργασίες εκτύπωσης οποιουδήποτε εκτυπωτή του οργανισμού του, να προβάλλει και να επεξεργάζεται έγγραφα και να διεκπεραιώνει συγκεκριμένες ροές εργασίας, οι οποίες είναι εξασφαλισμένο ότι εκτελούνται από διαβαθμισμένο προσωπικό και διατηρούνται εντός του εταιρικού δικτύου, μακριά από κάθε περίπτωση υποκλοπής ή διαρροής των πολύτιμων εταιρικών πληροφοριών.

 

Η αυτοματοποίηση δίνει πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, ελαχιστοποιώντας τις παρεμβάσεις από ανθρώπινο παράγοντα.  Για παράδειγμα, η επιχείρηση μπορεί να ρυθμίσει τους εκτυπωτές ώστε να στέλνουν αυτόματες ειδοποιήσεις στον ίδιο προμηθευτή, όταν κοντεύει να εξαντληθεί ο γραφίτης. Έτσι, ο πελάτης αγοράζει αναλώσιμα από μία πηγή, όπως και όταν χρειάζονται. Το προσωπικό μπορεί να χρησιμοποιήσει εφαρμογές ή λογισμικό για να αυτοματοποιήσει απλές, επαναλαμβανόμενες εργασίες όπως, π.χ. την αρχειοθέτηση τιμολογίων ή να ρυθμίζει την εφαρμογή στον εκτυπωτή του τμήματος ώστε να δρομολογεί τα έγγραφα στους φακέλους όπου ανήκουν.

 

Ειδικευμένα στελέχη της Canon και των συνεργατών της, στον τομέα των εγγράφων, είναι σε θέση να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βρίσκουν καλύτερους τρόπους για τη διαχείρισή τους, ενώ όλα τα μοντέρνα επαγγελματικά συστήματα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής της Canon ενσωματώνουν τεχνολογίες που τους επιτρέπουν να ενοποιούνται με τα υπάρχοντα συστήματα και τις ροές εργασίας.

 

Με τις λύσεις που παρέχει η Canon, ο πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι:

    Διαχειρίζεται έγγραφα με ταχύτερες και εξυπνότερες μεθόδους.

    Έχει τον έλεγχο του κόστους των εκτυπώσεων.

    Παραμένει απολύτως ασφαλής σε έναν συνεχώς συνδεδεμένο κόσμο.

    Τυπώνει, σαρώνει, ψηφιοποιεί και διανέμει έγγραφα οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό