15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λύγισε ο Ολυμπιακός στην Φρανκφούρτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη ήττα από την Αΐντραχτ στον όμιλο με 3-1

Την πρώτη του ήττα στον όμιλο του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός απόψε στη Γερμανία, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Αΐντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι η γερμανική ομάδα έχει 7 πόντους μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους 6 βαθμούς, όμως τους ευνόησε η ισοπαλία της Φενέρμπαχτσε με την Αντβέρπ με 2-2 στην Τουρκία και έτσι έχουν μια διαφορά ασφαλείας (4 πόντων) από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης που είναι 3η.

Ο Σισέ υπέπεσε σε πέναλτι στο 26, καθώς γλίστρησε και γκρέμισε τον Μπορέ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι κάνοντας το 1-0. Εξέλιξη, όμως, που δεν επηρέασε τους Πειραιώτες, όπως απέδειξε το γεγονός ότι απάντησαν άμεσα. Οι Πειραιώτες βγήκαν μπροστά και στο 30′ ήταν η σειρά τους να πάρουν πέναλτι, για χέρι του Γιάκιτς, με τον Ελ Αραμπί να εκτελεί και να ισοφαρίζει (1-1). Ωστόσο, στην τελευταία φάση του α’ ημιχρόνου ο Χιντερέγκερ είχε δοκάρι και στην εξέλιξη η μπάλα κατέληξε στον Τουρέ και αυτός την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας ξανά μπροστά τους Γερμανούς στο χειρότερο χρονικά σημείο για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο 59′ ο Βατσλίκ απέκρουσε το σουτ του Πασιένσια αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε αυτό του Καμάντα στην επαναφορά, με την Άιντραχτ να κάνει το 3-1 και να βάζει πάρα πολύ δύσκολα στην ομάδα του Μαρτίνς.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Χιντερέγκερ, Τούτα (61′ Εντιγκά), Τουρέ (83′ Ντουρμ), Μπορέ, Χασέμπε, Σο (89′ Χάουγκε), Κόστιτς, Γιάκιτς, Καμάντα, Πασιένσια (83′ Ρόντε).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά (77′ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (60′ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά (66′ Κουντέ), Μασούρας (77′ Λόπες), Ελ Αραμπί (66′ Τικίνιο).

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό