20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Λύγισε» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με όσα είπε για τα παιδικά του χρόνια ο Τάσος Λέκκας

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό»

Για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς την παρουσία του πατέρα του και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε και πόσο τον στήριξε η μητέρα του στο όνειρό του, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο ηθοποιός Τάσος Λέκκας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», κάνοντας την παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα, που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά, γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε, ότι έχουμε τόσα, π.χ. 10 ευρώ. “Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο;”. Έλεγα εγώ “λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο”. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, που κοινωνικά θα έλεγε κανείς “να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά”, αλλά ηθοποιός με οριακά, ας πούμε, 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και στο τέλος συγκινήθηκε έντονα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό