16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λόπεζ – Άφλεκ: Ερωτευμένοι στο Παρίσι, μαζί με τα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος βρέθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ  – Οι δυο τους ζουν των έρωτά τους όμως δεν είναι μόνοι – Τους σταρ του Χόλιγουντ συνοδεύουν τα παιδιά τους από τους προηγούμενους γάμους τους

Μετά τον αναπάντεχο γάμο τους το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας, οι “Μπενιφερ” απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στο Παρίσι.

Μπορεί οι δυο τους να ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους όμως δεν το κάνουν μόνοι τους αφού θέλησαν να έχουν στο πλευρό τους και τα παιδιά τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τον Μπεν Άφλεκ να βγαίνει από ένα εστιατόριο στο Παρίσι κρατώντας στην αγκαλιά την Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και την η 16χρονη κόρη του Violet, την οποία έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Jennifer Garner.

Χθες σε άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν το ζευγάρι ήταν μαζί με την κόρη της JLO, Έμα από τον γάμος της με τον τραγουδιστή Μάρκ Άντονι.

Δεν σταματούσαν τα φιλιά οι νεόνυμφοι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νεόνυμφοι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ μετά τον γάμος τους στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πλέον η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν κρύβουν τον έρωτά τους καθώς αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος και δεν σταματούν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στους δρόμους της πόλης του φωτός.

Το δημοσίευμα της Daily mail.

Ο 52χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ηθοποιός στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον ενώ αγκαλιαζόντουσαν και φιλούσε ο ένας τον άλλο απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα παγκάκι στο πάρκο.

Επιπλέον ο Άφελκ δεν έχανε την ευκαιρία να φωτογραφίζει την σύζυγό του η οποία πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο φόρεμα.

«Η JLO έδειχνε αβίαστα λαμπερή με ένα φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta αξίας 2.145 λιρών διακοσμημένο με κίτρινα και πορτοκαλί φλοράλ μοτίβα. Το καλοκαιρινό της σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι καφέ πέδιλα με λουράκια και ένα κόκκινο τσαντάκι καθώς εξερευνούσε την πόλη», γράφει η Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό