26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αιχμές του πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για την αποπομπή του από το κυβερνητικό σχήμα

Ευχαριστίες, αλλά και αιχμές περιλαμβάνει η δήλωση του Σταύρου Κελέτση, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον αντικαταστήσει με τον Χρήστο Κέλλα στη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο Υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο.

Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα.

Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας! Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα μας!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό