25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης, μετά το «πέσιμο» που έκανε σε δημοσιογράφους στις Σπέτσες, έριξε νέα «βέλη» στον Τύπο. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έβαλε στο «στόχαστρο» γελοιογράφο της εφημερίδας Καθημερινή, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Εκτός από τα σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”. Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα! Ηλίας Μακρής, γελοιογράφος, λέει, της “σοβαρής” Καθημερινής! Τράβα στο Μακελειό λυξόνταρμα, εκεί θα έχεις πέραση!

»ΥΓ1: Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά… Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο “Γελοιογραφίες” σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου… Τώρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση.

»ΥΓ2: Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)».

Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Πολάκης είναι πολύ ενεργός στα social media όπου κατά καιρούς έχει «κατακεραυνώσει» πρόσωπα αλλά και καταστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη «λυξόνταρμα» και σε επίθεση που είχε κάνει προ μηνών σε δημοσιογράφο. Μάλιστα, επειδή πολλοί δεν γνωρίζουν τη λέξη αυτή, σε ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε δώσει την εξής εξήγηση: «ΥΓ2: Επειδή ρωτάτε πολλοί. Λυξόνταρμα: Το κακουδέρικο, ασθενικό, αδύναμο, δύσμορφο πλάσμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό