21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: Πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια ομάδα έμπειρη και ποιοτική χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, που μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είναι το ξεκίνημα των πλέι οφ και έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την γενικότερη απραξία που έχουμε τον τελευταίο μήνα έχοντας παίξει μόνο δύο παιχνίδια.

Υπάρχει μία σαφής έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για όλες τις ομάδες Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα.

Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο αμυντικό κομμάτι και πολύ καλό διάβασμα σε αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος.

Δεν έχουμε πολύ μεγάλο δείγμα από τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει ο αντίπαλος από την αλλαγή του προπονητή, παρά μόνο το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ για 40 λεπτά, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Ο Λυκογιάννης πήρε μαζί του στην αποστολή για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ στην Αθήνα όλα τα διαθέσιμα… όπλα που έχει στην φαρέτρα του, ενώ ανέλυσε στους παίκτες του με την χρήση τον τρόπο παιχνιδιού των «κιτρινόμαυρων».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμμετέχουν οι: Μπιτς, Κονατέ, Λοβ, Γκρίφιν, Τσαλμπούρης, Μαργαρίτης, Κακλαμανάκης, Ιατρίδης, Καμπερίδης, Παπαντωνίου, Κάρτερ και Τέρνερ.

Τέλος, αρνητικά ήταν όλα τα τεστ COVID-19 που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

44.000€ εγγυημένες* στην 5η περίοδο της Novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+)*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό