20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λυκογιάννης: «Καλό διάβασμα σ’ αυτά που θα μας δώσει η ΑΕΚ» | Basket League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον ΠΑΟΚ καθώς άπαντες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. «Είναι το ξεκίνημα των πλέι οφ και έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή. Πρώτα από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την γενικότερη απραξία που έχουμε τον τελευταίο μήνα έχοντας παίξει μόνο δύο παιχνίδια. Υπάρχει μία σαφής έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού για όλες τις ομάδες Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και ποιοτική ομάδα», σημείωσε ο Άρης Λυκογιάννης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στάθηκε επίσης στις αλλαγές που ενδεχομένως θα έχει η ΑΕΚ έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

«Προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά στο αμυντικό κομμάτι και πολύ καλό διάβασμα σε αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος. Δεν έχουμε πολύ μεγάλο δείγμα από τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει ο αντίπαλος από την αλλαγή του προπονητή, παρά μόνο το παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να έχουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ για 40 λεπτά, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Αθήνα συμμετέχουν οι: Μπιτς, Κονατέ, Λοβ, Γκρίφιν, Τσαλμπούρης, Μαργαρίτης, Κακλαμανάκης, Ιατρίδης, Καμπερίδης, Παπαντωνίου, Κάρτερ και Τέρνερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό