29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Λουδοβίκος» ο Μητσοτάκης, ζητά να δοκιμάζουν τα φαγητά που του δίνουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι ως άλλος «Λουδοβίκος», ο πρωθυπουργός βάζει να δοκιμάσουν τα φαγητά και τα ποτά που του προσφέρονται.

«Την ώρα που 63 παιδιά δηλητηριάστηκαν από τα σχολικά γεύματα σε 7 διαφορετικά δημοτικά σχολεία της χώρας, δίνεται εντολή στον ΕΦΕΤ να ελεγχθούν τα ποτά και τα φαγητά που θα δοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στα Ιωάννινα», αναφέρει.

Σχολιάζει δε ότι «ως άλλος ”Λουδοβίκος” βάζει να δοκιμάζουν τα φαγητά και τα ποτά που του δίνονται, μήπως κι έχει την ίδια τύχη των δεκάδων παιδιών που κατέληξαν στα νοσοκομεία. Μάλλον φοβάται πως θα του χορηγηθεί φαγητό από την εταιρία του κ. Γιαννίτση.

Θα του λέγαμε όμως να μην ανησυχεί: Στη δική του περίπτωση ισχύει ο νόμος των λίγων κι εκλεκτών που η κυβέρνηση του έχει υποβάλει», προσθέτει.

Το έγγραφο που παρουσιάζει η «Αυγή»

Η εφημερίδα «Αυγή» παρουσιάζει, μάλιστα και το σχετικό έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στα Ιωάννινα, για την εγγραφή του Ζαγορίου στον κατάλογο της UNESCO, δίνονται οι εξής οδηγίες:

«Να υπάρχει θάλαμος με κλίνη έτοιμη για χρήση στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων, μαζί με το ανάλογο προσωπικό, να είναι σε ετοιμότητα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να υπάρχει σε επιφυλακή όχημα της Πυροσβεστικής και να υπάρξει έλεγχος από τον ΕΦΕΤ της Περιφέρειας, των φαγητών και των ποτών που θα προσφερθούν στον πρωθυπουργό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό