22.6 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λορέντζο Μπράουν: Ένας πεισματάρης που άργησε αλλά βρήκε τελικά την «Ιθάκη» του στην Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από δύο προσπάθειες όπου ο Λορέντζο Μπράουν δεν είχε τη δυνατότητα να δείξει τι αξίζει, η ώρα της Ευρώπης είχε φτάσει.

Ο Ερυθρός Αστέρας τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 και ο ίδιος έπεσε απευθείας στα βαθιά ωστόσο φαίνεται πως κατάφερε να… κολυμπήσει καθώς στην παρθενική του χρονιά στην Euroleague, σε 27 αγώνες είχε κατά μέσο όρο από 12,3 πόντους με 3,3 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ!

Ο Μπράουν κέντρισε το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και κάπως έτσι την επόμενη χρονιά πήγε στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία έφτασε έως τα Play Off. Το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Ούνικς Καζάν, η ομάδα η οποία τον είχε κόψει πριν από μερικά χρόνια, αλλά η χρονιά δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο ίδιος έφυγε στις αρχές του 2022 εξαιτίας της ρώσικης εισβολής στην Ουκαρνία, Παρόλα αυτά, επέστρεψε στο τέλος της περιόδου ώστε να κλείσει εκεί τη χρονιά.

Τον Ιούνιο του 2022, ο Μπράουν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου με 16,4 πόντους, 5,7 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ μπόρεσε να φτάσει ξανά στα Play Off. Ο ίδιος παρέμεινε στην ομάδα του Ισραήλ και τη σεζόν του 2023-24, έχοντας μάλιστα υπογράψει ανανέωση έως το 2026, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή τον ώθησαν στο να βρει αλλού μπασκετική στέγη.

bwin – Παρακολούθησε αγώνες των σημαντικότερων διοργανώσεων από τον υπολογιστή ή το κινητό σου σε live streaming*!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό