28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Λιώνει» η Δέσποινα Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη – «Έφερε στη ζωή μου την χαρά που έλειπε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τις συναυλίες για τα 30 χρόνια της στην δισκογραφία.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τις στιγμές στην καριέρα της που την «σημάδεψαν», για τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Η Δέσποινα Βανδή για την καριέρα της

«Αυτά τα 30 χρόνια πέρασαν με πάρα πολύ ωραίες αλλά και κάποιες κακές στιγμές. Σημασία έχει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να εξελίσσεσαι και να μην τα ξανακάνεις. Έπρεπε να κάνω πολλές φορές τα ίδια λάθη για να μάθω.

Ορόσημο για την καριέρα μου ήταν η συνεργασία μου με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πάριο και τον Λευτέρη Πανταζή και εννοείται ο Φοίβος. Είχαν πει από τη MINOS στον Φοίβο να γράψει δίσκο στον Καρρά και τον Πάριο. Ήθελε να γράψει και για μένα, ήμουν δική του επιλογή. Από τα πιο όμορφα πράγματα που έχει πει ο Φοίβος όταν με είχε πρωτοδεί στην σκηνή, ήταν ότι είδε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε με έναν προβολέα πάνω του».

Θυμάμαι όλες τις εμφανίσεις μου στον Λυκαβηττό και την παρουσίαση δίσκου στην Σταδίου. Δεν περίμενα να κλείσει ο δρόμος και να φάμε μηνύσεις», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή για τα ορόσημα στην καριέρα της.

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Έφερε στη ζωή μου την χαρά που έλειπε»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη:

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εδώ, νιώθει, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και μου την έφερε ο Βασίλης, μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και μαζί είμαστε ευτυχισμένοι. Η Κρήτη, χωρίς να το ξέρω, είναι αγαπημένος τόπος και του Βασίλη. Και οι δύο έχουμε βαφτίσει τα παιδιά μας στο νησί. Σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωή μας το ονειρευόμαστε στην Κρήτη», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας στο e-mail σου;

Κάνε εγγραφή στο newsletter του newsbomb.gr

«Δεν γνωρίζω αν την σχέση μας την έχουν κανιβαλίσει, δεν παρακολουθώ εκπομπές στον βαθμό που νομίζετε. Όταν διαβάσεις κάτι ή δεις, μπορεί να σε επηρεάσει. Επιλέγω να μην ακούω όσα λέγονται για εμάς για να μην επηρεάζομαι. Εγώ το περίμενα ότι θα μας σχολιάσουν και τον προετοίμαζα. Τον ρωτούσα αν είναι σίγουρος ότι θα αντέξει. Είναι άνθρωπος συνειδητοποιημένος με μια υπέροχη φιλοσοφία ζωής. Δεν τον αγγίζουν όσα λέγονται», συμπλήρωσε, ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που τσακώνονται είναι τα πολιτικά.

Όσο για ενδεχόμενη συνεργασία τους, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε: «Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει. Μπορεί και να συμβεί στο μέλλον».

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό