20.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιόν – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στο νέο format του Europa με τον αέρα του… Conference

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Conference, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Γαλλία απέναντι στη Λιόν (22:00) για την πρεμιέρα του Europa League.

Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να είναι στα καλύτερά του, επίσης. Στο τελευταίο δεκαήμερο είχε δύο απώλειες στο πρωτάθλημα, οι οποίες συνδυάστηκαν με κακές εμφανίσεις. Πρώτα ήρθε το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη με 2-1.

Εκτός των πλάνων του Βάσκου τεχνικού έμειναν οι Γιώργος Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ αντιθέτως οι Θεοφάνης Μπακούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας θα βρίσκονται στην αποστολή, όπως και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη μάχη στο Λιόν συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας.

Όσον αφορά την παράδοση, η Λιόν έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ έχει ρεκόρ 4-1-3 κόντρα σε ελληνικές ομάδες. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες έχουν απολογισμό 11-3-18 απέναντι σε Γάλλους, ωστόσο εκτός έδρας το ρεκόρ τους είναι 4-1-11.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Λιόν (Πιερ Σαζ): Περί – Μάτα, Ομαρί, Νιακατέ – Μέιτλαντ-Νάιλς, Βερετού, Τέσμαν, Μάτιτς, Τολισό – Ορμπάν, Λακαζέτ.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Μπιανκόν, Κάρμο, Πιρόλα – Ροντινέι, Στάμενιτς, Έσε, Τσικίνιο, Ορτέγκα – Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Λόρενς Βίζερ

Βοηθοί: Ρίαν Βανιζέρε, Τιμπό Νίσεν

Τέταρτος: Σιμόν Μπορντοουί

VAR: Μπραμ Φαν Τίσεν, Ντανιέλε Κίφι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό