35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Λιάγκας: «Η Ελπίδα Νίνου κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε & λέγανε…»

Ειδήσεις Ελλάδα

O Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών, η οποία πήρε αναβολή και εκεί ήταν τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία του έχει σταθεί όλο αυτό το διάστημα, μίλησε για τη σύζυγο του ηθοποιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα του Πρωινού: «Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη μέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της, του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν λάκισε, δε λύγισε με όλα όσα ακούστηκαν. Τα οποία ήταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται.»

Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε. Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στο ταμείο, στην υποδοχή, για να προσφέρει στην οικογένεια…»

Έσπασε τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα τα πούμε όλα όταν τελειώσει η υπόθεση»

Και τόνισε: «Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, “πως είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε”. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη ή η τελευταία γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία;»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Είναι δικό τους θέμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Γιάννης Μπέζος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελπίδα Νίνου: Στο Εφετείο, στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη – Από την πίσω πόρτα μπήκε ο ηθοποιός

Πέτρος Φιλιππίδης: Στο Εφετείο για τη δίκη του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό