Home Αθλητικά Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του όσο αυτός απολάμβανε δείπνο με την οικογένειά...

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του όσο αυτός απολάμβανε δείπνο με την οικογένειά του

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
06.10.2023 | 12:29

Colombia’s Radamel Falcao Rodriguez gestures after he failed to score a goal against Peru during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup Qatar 2022 at Roberto Melendez stadium in Barranquilla, Colombia, Friday, Jan. 28, 2022. (AP Photo/Fernando Vergara)
2022 FERNANDO VERGARA/ AP IMAGES

Ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του Ρανταμέλ Φαλκάο, όσο αυτός απολάμβανε δείπνο με την οικογένειά του. Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ.

Ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του ποδοσφαιριστή της Ράγιο Βαγεκάνο, Ρανταμέλ Φαλκάο. Όσο ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής απολάμβανε ένα οικογενειακό δείπνο με την σύντροφό του και τα παιδιά τους, οι ληστές βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι τους το βράδυ του Σαββάτου (30/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ. Μεταξύ των αντικειμένων που έκλεψαν υπήρχαν, επώνυμες τσάντες, ρολόγια και μερικά κοσμήματα. Νωρίτερα την ίδια μέρα μάλιστα, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του κόντρα στην Μαγιόρκα (2-2).

Ωστόσο, το συμβάν σημειώθηκε δέκα μέρες μετά την ληστεία στο σπίτι του Σέρχιο Ράμος, που πραγματοποιήθηκε όσο τα τέσσερα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και για τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version