23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φώτο της αγαπημένης του και τα πειράγματά του στο Instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Και μπορεί να μην δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram, όμως η Χρύσα, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, κάνει εκπομπή στον ιντερνετικό σταθμό του σεφ, στο Samano Radio και πολλές φορές την τραβά φωτογραφία και για χάρη της εκπομπής ο Λεωνίδας τη δημοσιεύει στο Instagram του.

Όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε το ζευγάρι, αφού την έβγαλε φωτογραφία όταν η αγαπημένη τον ήταν στο μαγαζί του και εκείνη χωρίς να αναφέρει το όνομά του τη δημοσίευσε και σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «μου είπε Έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία…»!

Και εκείνος την τρόλαρε: «Πας επάνω δεξιά… Πατάς “επεξεργασία” και στέλνεις-γράφεις τις ευχαριστίες σου στον “φωτογράφο”…ευχαριστώ πολύ»!

Όταν η ηθοποιός των Άγριων μελισσών φιλοξενήθηκε στην εκπομπή The 2night show και φυσικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον κριτή του MasterCher και στη σχέση τους εμμέσως. Τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη και εκείνη του απάντησε «με τι» και ο Γρηγόρης αστειευόμενος της είπε «με τη μπεσαμέλ» και στη συνέχεια της είπε αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι…

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου χωρίς υπεκφυγές απάντησε: «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη…»! Και μίλησε και για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της στο ραδιόφωνο: «Μετά μίλησε για την συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: “Είμαι στο Samano Radio, και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ», είχε πει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό