22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λεωνίδας Κακούρης: Η σπάνια φωτογραφία του «Δούκα της καρδιάς μας» με τη σύζυγο & τα παιδιά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μεγάλος έρωτας με τη κούκλα σύζυγό του, η γνωριμία στο μιούζικαλ «Μάλα», ο άγνωστος πρώτος γάμος και η υπέροχη σχέση με την πρώην σύζυγο και το παιδί της. 

Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας ηθοποιός που μέσα από τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», αγαπήθηκε και έγινε ακόμη πιο δημοφιλής στο ευρύ κοινό.

Πριν από λίγους μήνες, και πιο συγκεκριμένα όταν πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, ήταν μία από τις σπάνιες φορές που τον είδαμε να ποζάρει με την όμορφη οικογένειά του.

Ειδικότερα, στο πλευρό του τότε, στο πλαίσιο της πρώτης προβολής της ταινίας ήταν η σύζυγός του, Αλίκη Στεφανοπούλου, και τα δύο παιδιά τους, Ηλιάνα και Βαγγέλης.

Η σύζυγος του Λεωνίδα Κακούρη ήταν super κομψή φορώντας ένα μαύρο παλτό και μαύρη τσάντα, ενώ ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο, με παντελόνι και σακάκι του ίδιου χρώματος, και από πάνω φόρεσε ένα γκρι καρό παλτό.

Η κόρη τους έκανε μια total black εμφάνιση με κορσέ lingerie και τζιν παντελόνι με σκισίματα, ενώ ο γιος τους φόρεσε μια χακί μπλούζα και μαύρο με γκρι μπουφάν.

Μεταξύ του κόσμου που είχε βρεθεί τότε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει την ελληνική και πολυαναμενόμενη ταινία, ήταν πολλοί ηθοποιοί και συντελεστές της παραγωγής, αλλά και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, η οποία φωτογραφήθηκε με τον «Δούκα της καρδιάς μας».

Η γνωριμία με τη σύζυγό του, ο γάμος και τα παιδιά

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Αλίκη Στεφανοπούλου γνωρίστηκαν το 2001 στο μιούζικαλ «Μάλα», όπου εκείνος υποδυόταν έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η μετέπειτα σύζυγος του ήταν στην ορχήστρα παίζοντας βιόλα.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι παντρεμένοι εδώ και 17 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη 14χρονη Ηλιάνα και τον 10χρονο Βαγγέλη. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό άλλωστε οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Η Αλίκη είναι μια υπέροχη μητέρα, αφοσιωμένη στα παιδιά και την οικογένειά της, ενώ όσον αφορά στην επαγγελματική της ιδιότητα, είναι μια αναγνωρισμένη και ταλαντούχα βιολονίστρια.

Αναφερόμενος στην πολυαγαπημένη σύζυγό του και την οικογενειακή τους ζωή ο Λεωνίδας Κακούρης είχε πει σε παλαιότερή του συνέντευξη:

«Προσπαθούμε να μοιραζόμαστε τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις δραστηριότητες των παιδιών γιατί εκείνη ως μουσικός στην ΕΡΤ έχει πιο σταθερό ωράριο από εμένα. Ήξερε όμως που έμπλεκε από τη μέρα που με γνώρισε. Είμαστε πια 20 χρόνια μαζί και 16 ως παντρεμένοι. Περισσότερο βοηθούσα την Αλίκη όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μας. Ήμουν πιο θαρραλέος από εκείνη ως νέα μαμά στο να πιάνω το βρέφος στα χέρια μου, ειδικά στο πρώτο μας παιδί. Η γέννηση της κόρης μας έγινε πάρα πολύ γρήγορα. Έπσασαν τα νερά, φτάσαμε στο μαιευτήριο, πήγε να γεννήσει και μέχρι να παρκάρω και να ανέβω πάνω, είδα το μωρό μας. Ούτε που κατάλαβα πότε ήμουν ελεύθερς και πότε έγινα μπαμπάς».

Ο άγνωστος, πρώτος γάμου του Λεωνίδα Κακούρη και οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2019, ο ηθοποιός μίλησε για τον πρώτο γάμο που είχε και τη σχέση με το παιδί της τότε συζύγου του που αισθάνεται σαν δικό του.

«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο», ανέφερε τότε ο πρωταγωνιστής στις «Άγριες Μέλισσες».

Και πρόσθεσε:

«Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί, είναι αρκετά μεγάλος. Έχω να τον δω αρκετά χρόνια γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή».

Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες», ο Λεωνίδας Κακούρης αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και τον τελευταίο χρόνο έχει μοιραστεί με τον κόσμο μερικά σπάνια στιγμιότυπα, τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική του ζωή. Θα βρεις μερικά από αυτά στην παρακάτω photo gallery.

φωτογραφιών: @lkakouris και NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό