25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λευτέρης Κρέτσος: Γιατί η ΕΡΤ έκοψε τα επίμαχα πλάνα από τη σύσκεψη με Χαρδαλιά στην Ξάνθη;

Ειδήσεις Ελλάδα

Λευτέρης Κρέτσος: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις εικόνες από το νομό Ξάνθης, όπου σε σύσκεψη με τον Νίκο Χαρδαλιά δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Πέρα από τον μεγάλο συνωστισμό, ο Νίκος Χαρδαλιάς – ο οποίος «μαλώνει» κάθε απόγευμα τους πολίτες, μιλάει χωρίς μάσκα και δεν φορά γάντια.

Λευτέρης  Κρέτσος: Αιχμηρό σχόλιο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σύσκεψη που έγινε στον Έχινο υπό την προεδρία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, χωρίς να τηρηθεί κανένα μέτρο αυτοπροστασίας, από όσα έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, και ο ίδιος ο υφυπουργός  Πολιτικής Προστασίας. Κάνει λόγο για «lifestyle στην εποχή του κορονοϊού»Ο κ. Κρέτσος εξαπολύει βολές και κατά της ΕΡΤ, επειδή από το σχετικό ρεπορτάζ «έκοψε» τα επίμαχα πλάνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης: «Σύσκεψη εν καιρώ καραντίνας, lifestyle στην εποχή του Κορονοϊού. Η ΕΡΤ γιατί έκοψε τα επιμαχα πλάνα από το Δήμο Μυκης; Θα στείλει pool στα άλλα κανάλια; Θα το παίξει η ίδια;».

Σύσκεψη εν καιρώ καραντίνας, lifestyle στην εποχή του Κορωνοιου. Η ΕΡΤ γιατί έκοψε τα επιμαχα πλάνα από το Δήμο Μυκης; θα στείλει pool στα άλλα κανάλια; θα το παίξει η ίδια; //t.co/u15uThBaLA

— lefkretsos (@lefkretsos2) March 29, 2020

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος συνωστισμός καταγράφηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη υπό τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Να σημειωθεί ότι η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Μύκης, δίπλα στον οικισμό του Εχίνου που έχει τεθεί σε καραντίνα με αντικείμενο την εφαρμογή της καραντίνας και την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Όπως φαίνεται από το βίντεο και τη φωτογραφία, σε μια μικρή αίθουσα των 20 θέσεων βρίσκονται περίπου 40 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων φορούν μάσκα αλλά δεν τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας.

Μάλιστα, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο μοναδικός που δεν φοράει μάσκα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επιπλήττει καθημερινά, σε έντονο ύφος τους πολίτες, για τη μη τήρηση των μέτρων προφύλαξης στο πλαίσιο της λεγόμενης «ατομικής ευθύνης».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα, Χρήστος Καραγιαννίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό