22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Λούκα Ντόντσιτς εκθειάζουν την θηλυκή GOAT του μπάσκετ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι rookie, δεν έχει κλείσει ούτε έναν χρόνο στo WNBA, αλλά έχει μπει ήδη στην κουβέντα για τις καλύτερες μπασκεμτπολίστριες όλων των εποχών. Η Κέιτλιν Κλαρκ αγωνίζεται για τους Ιντιάνα Φίβερς και είναι ο βασικός πυλώνας της ανατροπής από τον… κατήφορο.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Γεια σας haters της Κέιτλιν Κλαρκ»

Ο «Βασιλιάς» έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν μασάει τα λόγια του. Μάλιστα, φαίνεται να μην υπολογίζει τους haters ακόμα και όταν πρόκειται για άτομα που θαυμάζει. Η Κέιτλιν Κλαρκ έχει δει πολλές φορές να γράφονται σχόλια και μηνύματα για τον εαυτό της, τα οποία δεν είναι… ενθαρρυντικά. «Το μόνο που κάνει είναι να σουτάρει», «Δεν την λες καλή και σε πολλά πράγματα», «Θα πιάσει το “ταβάνι” της σύντομα» είναι μερικά από αυτά που έχουν ειπωθεί περισσότερο.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λατρεύει να παρακολουθεί την Κέιτλιν Κλαρκ και τους Ιντιάνα Φίβερ στην τελική ευθεία της σεζόν στο WNBA. Η 22χρονη έκανε τριπλ-νταμπλ στη νίκη επί των Λος Άντζελες Σπαρκς (93-86) την Τετάρτης (04/09), έχοντας σκοράρει 24 πόντους, μαζέψει 10 ριμπάουντ και μοιράσει 10 ασίστ. Ο αρχηγός των Λος Άντζελες Λέικερς απάντησε στην εν λόγω επίδοση με ένα story στο Instagram, γράφοντας: «Γεια σας HATERS. Το λάτρεψα».

Ο «Βασιλιάς» ήθελε να «χτύπησε» περισσότερο σε όλα όσα γράφτηκαν για την Κλαρκ μετά την double-double εμφάνισή της απέναντι στους Σικάγο Σκάι, στους οποίους αγωνίζεται η Έιντζελ Ριζ. Οι δύο μπασκετμπολίστριες είναι rookies, ερχόμενες απευθείας από το κολεγιακό πρωτάθλημα. Τα social media έχουν «χτίσει» μία πολύ καλοστημένη… εκστρατεία για εκείνες, καθώς τις θεωρούν «θανασιμές» εχθρούς. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην υπάρχει στην πραγματικότητα, καθώς η σχέση των δύο είναι φιλική.

Παρά το γεγονός πω η Κέιτλιν σκόραρε 31 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ, οι χρήστες των μέσω μαζικής δικτύωσης που υποστηρίζουν την Ριζ έσπευσαν να… κράξουν την γκαρντ των Φίβερ ξανά. Ωστόσο, η ομάδα από την Ιντιάνα δεν έχει βρεθεί ξανά στην postseason του WNBA από το 2016 και αυτό το οφείλει σε έναν… τεράστιο βαθμό στο νεοφερμενο ταλέντο της. Για την ιστορία, οι Φίβερ ξεκίνησαν με το αρνητικό ρεκόρ 8 ηττών και 1 νίκης την φετινή χρονιά.

Στεφ Κάρι: «Όποια σύγκριση κάνετε με εμένα και την Κλαρκ, είναι άδικο για… εκείνη»

Η Κέιτλιν Κλαρκ από την Αϊόβα έχει συχνά συγκριθεί με τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά το «δολοφονικό» ένστικτο πίσω από την γραμμή του τρίποντου και τα συχνά μομέντουμ αλλεπάλληλων πόντων είναι τα μεγαλύτερα κοινά τους.

Ωστόσο, ο 36χρονος NBAer δήλωσε ότι πιστεύει πως τέτοιες συγκρίσεις είναι άδικες για την Κλαρκ και υποτιμούν το ταλέντο της. Για την ακρίβεια, μίλησε στο CBS Mornings και ανέφερε πως «η σύγκριση αυτή επισκιάζει το συνολικό παιχνίδι της στο παρκέ».

«Νομίζω ότι σχεδόν της στερεί το υπόλοιπο παιχνίδι της, επειδή είναι τόσο καλή στο παρκέ. Ξέρετε, έχει το συνολικό της, το παιχνίδι στο παρκέ, συγκεντρώνει σχεδόν triple-double κάθε βράδυ. Και η ικανότητα της στο σουτ είναι η υπερδύναμη της, αλλά και το υπόλοιπο παιχνίδι της είναι εξίσου “γυαλισμένο” και έτσι αυτό είναι ένα… τηλεοπτικό γεγονός που πρέπει να δείτε».

Τα λεγόμενα του Στεφ Κάρι φαίνεται να… επιβεβαιώνονται καθώς η Κέιτλιν Κλαρκ είναι η πρώτη σκόρερ των ΗΠΑ με 31,9 πόντους ανά αγώνα. Επομένως, αυτό την κατατάσει στην δεύτερη θέση των triple-double καριέρας μεταξύ των παικτριών του WNBA, έχοντας σημειώσει 17.

in the span of a week caitlin clark has had both steph curry and patrick mahomes singing praises for her and yall are on here trying to convince us shes not the goat…. pic.twitter.com/h7wPjzpYwr

— ۟ (@aclassyteaparty) February 14, 2024 Λούκα Ντόντσιτς: «Μπορεί και σουτάρει καλύτερα από εμένα, θα σέβεστε»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό