24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Είμαι βρωμόγερος αλλά δεν έχω ξοφλήσει, σουρεάλ ο Μπρόνι» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Στις 30 Δεκεμβρίου γίνεται 40 ετών. Είναι ο «Βασιλιάς» και έχει την δυνατότητα να παίξει στην ίδια ομάδα του NBA με τον γιό του. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δηλώνει πως μπασκετικά είναι ένας… βρωμόγερος, ο οποίος δεν έχει φάει ακόμα τα ψωμιά του. Δεν πιστεύει ακόμα πως ο Μπρόνι και εκείνος θα συνυπάρξουν στο προπονητικό καμπ των Λος Άντζελες Λέικερς, χαρακτηρίζοντας της κατάσταση… σουρεάλ.

Ο αρχηγός των «Λιμνανθρώπων» μίλησε σε Podcast των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στο «The Shop UN», και αναφέρθηκε τόσο στην ηλικία, όσο και στο πως νιώθει στο παρκέ σωματικά και πνευματικά. Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς σχολίασε το προπονητικό καμπ, στο οποίο θα βρεθεί με τον μεγαλύτερο γιό του, ως παίκτες της ίδιας ομάδας.

“I’m so excited for training camp… I really cannot wait to hit the floor with [Bronny]. It’s going to be pretty surreal for me. That might be the first time I sit back like, ‘Oh, sh*t, this is really cool.’”

— LeBron James 🙌

(via @TheShopUN)pic.twitter.com/0NCA7BBffK

— ClutchPoints (@ClutchPoints) September 2, 2024 Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς:

«Ακόμη δεν έχω ξοφλήσει. Μπορεί με μπασκετικούς όρους να είμαι βρωμόγερος, αλλά στην πραγματικότητα νιώθω σούπερ νέος! Από καιρό σε καιρό σκέφτομαι πώς θέλω να με θυμούνται και ελπίζω να μη με θυμούνται μόνο για το μπάσκετ. Αν αυτό συμβεί, νιώθω πως θα έχω αποτύχει στην αποστολή μου.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το προπονητικό καμπ. Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω να μπω στο παρκέ μαζί με τον Μπρόνι (σ.σ. τον μεγαλύτερο γιό του). Θα είναι πραγματικά σουρεάλ για εμένα. Αυτή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που θα καθίσω πίσω και θα πω “Ωω σκ@τ@, αυτό είναι πολύ ωραίο».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό