24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛεΜπρόν: Έκανε κριτική στο Squid Game, του απάντησε ο δημιουργός της σειράς

Ειδήσεις Ελλάδα

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε το Squid Game, κριτίκαρε το φινάλε της σεζόν και του απάντησε ο δημιουργός του, Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ: «Κάνε τη δικό σου sequel»!

Η ιστορία πάει κάπως έτσι. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είδε τη σειρά παγκόσμιο φαινόμενο Squid Game, αλλά άναψε «κόκκινο φως» στο φινάλε της, κάνοντας κριτική για τον τρόπο που ολοκληρώνεται η 1η σεζόν.

Ο δημιουργός της, ο Κορεάτης, Χουάνγκ Ντονγκ-Χιουκ επέμενε στο… κόκκινο φως και τα είπε ένα χεράκι στον ΛεΜπρόν, στη συνέντευξη που έδωσε στον Guardian.

«Έχετε δει το Space Jam 2; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι cool και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Το σέβομαι αυτό. Είμαι ευγνώμων που είδε ολόκληρη τη σειρά. Αλλά δεν θα άλλαζα το τέλος μου. Αυτό είναι το τέλος μου», είπε ο Κορεάτης.

Και συνέχισε: «Αν έχει ένα φινάλε που τον ικανοποιεί, ίσως μπορεί να κάνει το δικό του sequel. Θα το τσεκάρω, και ίσως του στείλω ένα μήνυμα για να του πω, “μου άρεσε όλη η σειρά, εκτός απ’ το τέλος».

Η απάντηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, με τον σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς να τη σχολιάζει: «Αυτό δεν είναι αληθινό. Ελπίζω όχι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό