20.1 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Λεμονής στο Action 24: «Δεν έπρεπε να γίνει το παιχνίδι με την Αγγλία, είναι εξοργιστικό» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Απόλυτα ξεκάθαρος ο Τάκης Λεμονής στο Action 24. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως ήταν εξοργιστικό το γεγονός πως έγινε κανονικά ο αγώνας της Ελλάδας με αντίπαλο την Αγγλία για το Nations League, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τάκης Λεμονής έκανε λόγο για ένα τραγικό γεγονός, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μπάλντοκ, στους φίλους του και στους δικούς του ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος από τη διεξαγωγή του αγώνα με αντίπαλο την Αγγλία στο Λονδίνο. Από εκεί και πέρα, είπε πως ο κόσμος θα έπρεπε να έχει αγκαλιάσει την ομάδα και ζήτησε από τους φιλάθλους να είναι κοντά στους παίκτες ακόμα και εάν δεν είναι τα αποτελέσματα θετικά.

Δεν είναι η νίκη αλλά η εμφάνιση

«Το πως αυτό το πράγμα λειτούργησε να σας πω την αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο να το εξηγήσω. Καταρχάς, είμαι της άποψης δεν έπρεπε καν να γίνει το πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία. Είναι εξοργιστικό γιατί δεν συζητάμε αυτή τη στιγμή για το θάνατο κάποιου παιδιού. Συζητάμε για τον θάνατο ενός εν ενεργεία παίκτη της ομάδας, λίγες ώρες πριν τον αγώνα. Εγώ πραγματικά όταν άκουσα αυτή την είδηση, και μετά ξέραμε όλοι ότι υπάρχει αυτό το παιχνίδι, προσπαθούσα να καταλάβω πως θα λειτουργήσει αυτό το πράγμα.

Δηλαδή είναι πολύ δύσκολο δεν είναι εύκολο. Αν το πάρουμε τώρα ποδοσφαιρικά, νομίζω ότι η εμφάνιση στην Αγγλία, δεν θα μιλήσω για τη νίκη, γιατί νίκες έχουμε κάνει και σπουδαίες και αρκετές έτσι που είχαν πολύ μεγάλη σημασία. Αυτή ήταν μία νίκη, με μια σπουδαία εμφάνιση απέναντι στους φιναλίστ του Euro. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε την Αγγλία και ο τρόπος που έγινε ήταν καταπληκτικός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό