21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λειτουργία ηχογράφησης, αποκοπή ηχητικών clips και αναζήτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πλατφόρμα του Clubhouse λαμβάνει μια σειρά νέων δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης μιας που οι χρήστες περίμεναν αρκετό καιρό: ηχογράφηση των συνομιλιών.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να καταγράφουν τις συνομιλίες ενός δωματίου, να τις αποθηκεύουν στο προφίλ τους και εν συνεχεία να τις κατεβάζουν στις συσκευές τους. Το Clubhouse ονόμασε την εν λόγω λειτουργία «Replays».

Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κλιπ των 30 δευτερολέπτων σε δωμάτια, όπου τους επιτρέπεται. Για να δημιουργήσετε ένα κλιπ, επιλέξτε το εικονίδιο με το ψαλίδι και αυτομάτως θα ηχογραφηθούν τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του δωματίου.

Τέλος, ακόμα μια νέα δυνατότητα που προστέθηκε στο Clubhouse είναι η αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά ή ονόματα προκειμένου να λαμβάνουν αντίστοιχα αποτελέσματα αναζήτησης για δωμάτια, χρήστες και clubs.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό