Τραγανά και εξαιρετικά νόστιμα!
Υλικά:
450 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών ξεπλυμένα και στεγνωμένα1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΚαρυκεύματα (πάπρικα, τσίλι σε σκόνη, κόκκινο πιπέρι κ.λπ.)
Εκτέλεση:
Κόψτε τα άκρα στα λαχανάκια Βρυξελλών, περίπου 1 εκατοστό.Κόψτε οποιαδήποτε τα μεγάλα στη μέση ή ακόμα και στα τέσσερα.Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα μεσαίο μπολ ή σακούλα και στη συνέχεια περιχύστε με το λάδι και πασπαλίστε με όλα τα μπαχαρικά.Βάλτε το καπάκι ή κλείστε τη σακούλα και ανακινήστε να επικαλυφθούν ομοιόμορφα.Προσθέστε τα καρυκευμένα λαχανάκια Βρυξελλών στο καλάθι του Air Fryer. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 175 C και μαγειρέψτε για 6 λεπτά. Τραβήξτε έξω το καλάθι, ανακινήστε και μαγειρέψτε άλλα 6 λεπτά.Αφήστε να κρυώσουν λίγα λεπτά και μετά σερβίρετε.