24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λατρεία για τον εορτάζοντα Λιονέλ Μέσι από χιλιάδες κόσμου στη Νέα Υόρκη [vids]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι και η Εθνική Αργεντινής έχουν μπροστά τους μια ακόμα μεγάλη αγωνιστική πρόκληση αφού στο φετινό Copa America, καλούνται να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους ως πρωταθλητές της Νότιας Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή εκδοχή του τουρνουά είναι ιδιαίτερη καθώς φιλοξενείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και συμμετέχουν ομάδες από τη Βόρεια Αμερική ως συνδιοργάνωση με την ομοσπονδία της ηπείρου. Η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας στην πρεμιέρα του Καναδά με 2-0 για να στρέψει πλέον την προσοχή της στο παιχνίδι με την Χιλή (η οποία έμεινε στο 0-0 με το Περού) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις της Αργεντινής έχει μεσολαβήσει μια σημαντική μέρα για τον ηγέτη της, αφού ο Λιονέλ Μέσι γιόρτασε την περασμένη Δευτέρα (24/06) τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 37 του χρόνια. Ο ίδιος έγινε δέκτης πολλών ευχών και θερμών μηνυμάτων ενώ το αποκορύφωμα ήρθε ένα βράδυ πριν το παιχνίδι με την Χιλή (26/06, 04:00) στη Νέα Υόρκη. Χιλιάδες φιλαθλοι της Αργεντινής κατέκλυσαν την καρδιά της πόλης, μετατρέποντας την Time Square σε… κεντρική πλατεία του Μπουένος Άιρες.

Το γαλανόλευκο χρώμα των Αργεντινών συνοδεύτηκε από συνθήματα, τραγούδια αλλά και ευχές προς τον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν έλειψε και το διάσημο άσμα «Muchachos» το οποίο τραγουδούσε ο κόσμος κατά τη διάρκεια της νικηφόρας πορείας των εν δυνάμει πρωταθλητών κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό