22.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Λανσάρει νέο τζιν στην αγορά πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που φέρει το όνομά του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μακριά από το ποδόσφαιρο θα είναι η νέα επαγγελματική ενασχόληση του Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Μονακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 52 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας έκανε μία αινιγματική ανάρτηση αναφέροντας τους σταθμούς της επαγγελματικής του καριέρας, συνοδεύοντας το ποστάρισμά του με… ερωτηματικά.

@fabio_coentrao

Αρκετοί -εύλογα- θεώρησαν ότι υπονοεί πως θα επιστρέψει στη δράση, τρία χρόνια μετά την απόσυρσή του. Ο παλαίμαχος μπακ επεσήμανε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε: «αν σας κίνησα την περιέργεια περιμένετε έως τις 7 Οκτωβρίου για να μάθετε περισσότερα». Ακολούθως έγραψε σε story: «διάφανο σαν το νερό».

@fabio_coentrao

Η λύση στο «μυστήριο» δόθηκε έπειτα από λίγες ώρες, με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό να κάνουν λόγο για λανσάρισμα ενός νέου τζιν. Μένει να αποκαλυφθεί η επωνυμία του ποτού και αν αυτό θα φέρει το όνομά του.

Θυμίζουμε, πως ο Φάμπιο Κοεντράο έχει αποσυρθεί εδώ και περίπου τρία χρόνια από την ενεργό δράση, την ώρα που στην καριέρα του κατέγραψε 364 παιχνίδια, 27 γκολ και 41 ασίστ σε πάνω από 27 χιλιάδες λεπτά συμμετοχής. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό