12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λανσάρει μαγνητική ασύρματη φόρτιση για το Android

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Realme θα λανσάρει το Android First Magnetic Wireless Charging MagDart την Τρίτη, στις 3 Αυγούστου. Η παρουσίαση της Realme θα γίνει το μεσημέρι στις 3 ώρα Ελλάδος, προσφέροντας έναν εναλλακτικό τρόπο φόρτισης των Android smartphones.

Το MagDart θα είναι η ταχύτερη μαγνητική ασύρματη φόρτιση στον κόσμο, φέρνοντας την μαγνητική ασύρματη φόρτιση στην εποχή της γρήγορης φόρτισης. Το πρώτο smartphone μαγνητικής ασύρματης φόρτισης Android, το Realme Flash, θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη εκδήλωση.

Εκτός αυτού, έρχεται μια σειρά από αξεσουάρ MagDart τα οποία θα δημιουργήσουν από κοινού ένα πολλά υποσχόμενο μαγνητικό οικοσύστημα μαζί με το Realme Flash και τους φορτιστές MagDart.Η παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί online στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Realme, YouTube, Facebook.

Η Realme φέρνει πάντα την τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο στους νέους χρήστες. Τον Ιούλιο του 2020, η Realme παρουσίασε το κορυφαίο στον κόσμο SuperDart 125W. Το MagDart θα φέρει τη μαγνητική ασύρματη φόρτιση σε μια νέα εποχή ταχύτητας.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό