22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαμία: Πήρε τον πρώην χαφ της ΑΕΚ Σάββα Γκέντσογλου για δύο χρόνια! (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Λαμία: Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε την έκπληξη κι ανακοίνωσε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ Σάββα Γκέντσογλου.

Η Λαμία έκανε την έκπληξη.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, ο πρώην άσος της ΑΕΚ επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από απουσία έξι ετών για λογαριασμό της ομάδας της Φθιώτιδας! Ο 30χρονος μέσος, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια, αγωνίστηκε τελευταία στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Αντάλαχ, με την οποία μέτρησε 13 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Πριν πάει στη Σαουδική Αραβία ήταν στον ΑΠΟΕΛ, ενώ τελευταία φορά που έπαιξε στην Ελλάδα, ήταν τη σεζόν 2014-15 με τον Εργοτέλη. Στην ΑΕΚ να θυμίσουμε ότι έμεινε έξι σεζόν και είχε 56 αγώνες, 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Ιταλία, σε Σαμπντόρια, Σπέτσια, Μπάρι, Λιβόρνο. Έπαιξε επίσης στην Κροατία με τη Χάιντουκ Σπλιτ (62 ματς, 2 γκολ και 10 ασίστ, τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του από κάθε άλλον σύλλογο).

Στην ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 30χρονο (19/9/1990) μέσο, Σάββα Γκέντσογλου.

Ο Γκέντσογλου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Αλ Αντάλχ, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι, Χάιντουκ Σπλιτ και ΑΠΟΕΛ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Ο Καβαλιώτης μέσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή της Λαμίας που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία και ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε όμορφα πράγματα για την ομάδα μας και την πόλη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό