25.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντάνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην απόκτηση του Ομάρ Σαντάνα προχώρησε η Λαμία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Athens Kallithea και θα συνεργαστεί ξανά με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Το Gazzetta σας είχε ενημερώσει για την υπόθεση του Ομάρ Σαντάνα ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Λεωνίδα Βόκολο στην Athens Kallithea και έτσι πείστηκε να τον ακολουθήσει στη Λαμία, όπως συνέβη και με τον Φλοσάρντ Μάλτσι.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε και θα αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στο δυναμικό του Έλληνα τεχνικού. Να σας θυμίσουμε ότι ο 32χρονος βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια και την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 23 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (14-04-1991) επιθετικό χαφ, Omar Santana, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα στη Super League 2, με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ.

Ο έμπειρος Ισπανός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο, την Μίεντζ Λέγκνιτσα και την Βίγκρι Σουβάλκι στην Πολωνία και Θέλτα Β’, Ατλέτικο Μαδρίτης Β’ και Λας Πάλμας στην Ισπανία.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό