15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης «πιέζουν» την UEFA για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο φετινός τελικός του Champions League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης “σημαδεύτηκε” από όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου, με τα πλαστά εισιτήρια, το συνωστισμό και την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

Το γεγονός αναμένεται να οδηγήσει σε μία έρευνα για έκθεση από την πλευρά της UEFA, αλλά οι δύο ομάδες “πιέζουν” την Ομοσπονδία για ακόμη περισσότερα. «Εμείς στη Λίβερπουλ ζητούσαμε να διεξαχθεί έρευνα για το τι συνέβη στο Παρίσι το Σάββατο, όχι μια έκθεση», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Λίβερπουλ, Μπίλι Χόγκαν και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι αυτά είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Έχουμε στείλει ξανά επιστολή στην UEFA σήμερα και θέσαμε συγκεκριμένα ερωτήματα που θα θέλαμε να διευκρινιστούν σε σχέση με τις λεπτομέρειες αυτής της έρευνας. Απλώς πιστεύουμε ότι είναι απίστευτα σημαντικό να ξεκινήσει αυτή η έρευνα αμέσως και να υπάρχουν σαφείς λεπτομέρειες γύρω από τη διαδικασία και πώς θα λειτουργήσει».

Ανακοίνωση από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Θέλουμε να μάθουμε τα κίνητρα πίσω από τη συγκεκριμένη οργάνωση για το μέρος όπου έλαβε χώρα ο τελικός και τα κριτήρια βάσει των οποίων διοργανώθηκε το παιχνίδι και συνέβησαν όλα αυτά που είδαμε όλοι.

Ζητούμε απαντήσεις και εξηγήσεις για τους υπεύθυνους που άφησαν αβοήθητο και απροστάτευτο τον κόσμο. Όσα συνέβησαν προκάλεσαν την οργή του κόσμου, οπαδοί μας δέχθηκαν επιθέσεις, ορισμένοι διακομίστηκαν και στο νοσοκομείο! Δεν ήταν ασφαλείς ούτε με τα αυτοκίνητά τους, ούτε στα μέσα μεταφοράς προς το γήπεδο…»

Comunicado Oficial.#RealMadrid

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 3, 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό