17.5 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Λίαμ Πέιν: Κάταγμα κρανίου και πολλαπλοί τραυματισμοί η αιτία θανάτου – Τα ευρήματα στο δωμάτιό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους των One Direction, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (16/10) έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή. 

Σύμφωνα με την αιτία θανάτου του, ο 31χρονος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του ακαριαία λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε. Μιλώντας στη Sun ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Μπουένος Άιρες, Alberto Crescenti, δήλωσε «Ο ρόλος μας ήταν να πάμε εκεί γρήγορα, να του παρέχουμε ιατρική φροντίδα και να προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά. Με βάση αυτά που είδε η ομάδα, υπήρχε προφανώς ένα κάταγμα στο κρανίο και εξαιρετικά σοβαρά τραύματα που οδήγησαν στον άμεσο θάνατό του». 

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 31χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στο κενό είναι αδιευκρίνιστες, με τις αρχές να εξετάζουν ενδελεχώς το αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία. Μαρτυρίες, πάντως, που δημοσιεύουν διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για περίεργη συμπεριφορά του Πέιν λίγη ώρα πριν το τραγικό περιστατικό.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ένας υπάλληλος ξενοδοχείου ανέφερε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο πως πριν από την τραγωδία ο τραγουδιστής συμπεριφερόταν περίεργα, ενώ είχε πολλή ένταση. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον διεθνή Τύπο, ο 31χρόνος Πέιν εμφάνισε πολύ επιθετική συμπεριφορά στο λόμπι του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας το laptop του, με τις Αρχές να λαμβάνουν κλήση για έναν άνδρα που συμπεριφερόταν περίεργα «ίσως λόγω χρήσης ουσιών ή κατανάλωσης αλκοόλ»

Την ώρα που το μυστήριο της πτώσης παραμένει άλυτο στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του δωματίου στο οποίο διέμενε ο Λίαμ Πέιν στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Σε αυτές διακρίνεται μία σπασμένη οθόνη τηλεόρασης και διάφορα αντικείμενα διασκορπισμένα στη σουίτα, όπως ένα δοχείο σαπουνιού, σπίρτα, υπολείμματα κεριών, αλουμινόχαρτο και μια ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη. Στο δωμάτιο βρέθηκαν επίσης ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένας αναπτήρας, ενώ υπολείμματα κεριών βρέθηκαν και στην μπανιέρα.

Τα ευρήματα στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό