27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο στα γαλλο-ελβετικά σύνορα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αεροδρόμιο στα γαλλο-ελβετικά σύνορα που εξυπηρετεί τις πόλεις της Μυλούζ και της Βασιλείας εκκενώθηκε και έκλεισε για μερικές ώρες το πρωί της Παρασκευής 26/7 «για λόγους ασφαλείας», όπως ανέφερε το αεροδρόμιο σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο CNN δεν είναι σαφές εάν το κλείσιμο του αεροδρομίου σχετίζεται με διακοπές του σιδηροδρομικού δικτύου σε άλλα μέρη της Γαλλίας.

«Ο τερματικός σταθμός έπρεπε να εκκενωθεί και αυτή τη στιγμή είναι κλειστός. Οι πτήσεις έχουν ανασταλεί προσωρινά. Οι επιβάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Λυπούμαστε για αυτήν την ταλαιπωρία. είναι για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων».

Το EuroAirport σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «το αεροδρόμιο άνοιξε ξανά και οι πτήσεις ξεκινούν σταδιακά. Οι επιβάτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους. Σας ευχόμαστε ένα ασφαλές και χαρούμενο ταξίδι».

Η δήλωση δεν διευκρίνισε τι οδήγησε στην προηγούμενη εκκένωση. Δεν φαίνεται ότι το κλείσιμο σχετίζεται με διακοπές του σιδηροδρομικού δικτύου αλλού στη Γαλλία.

Το αεροδρόμιο, γνωστό και ως EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, βρίσκεται στα σύνορα Γαλλίας και Ελβετίας και αυτοαποκαλείται «το μόνο διεθνικό αεροδρόμιο στον κόσμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό