27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Λήμνος: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του αλλά εκείνη είπε στο νοσοκομείο ότι έπεσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλο ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βία καταγγέλθηκε στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, αυτή τη φορά στο νησί της Λήμνου, ανεβάζοντας δραματικά τη λίστα με τα θύματα που δέχονται επιθετική συμπεριφορά.

Αυτή τη φορά, δράστης ένας 58χρονος άνδρας ο οποίος επιτέθηκε εναντίον της 54χρονης συζύγου του η οποία μόλις εκτυλίχθηκε το συμβάν έσπευσε να τον καταγγείλει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το τοπικό μέσο limnosfm100.gr, το ζευγάρι είχε άγριο καβγά, με τον 58χρονο να χτυπάει τη σύζυγό του και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μετά το περιστατικό, η 54χρονη πήγε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι έπεσε και χτύπησε, όμως οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι τα χτυπήματα δεν προέρχονται από πτώση και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα, ωστόσο μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 58χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που η 54χρονη πέφτει θύμα ξυλοδαρμού του συζύγου της. Το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, μόνο που η ίδια αρνούνταν να απομακρυνθεί λόγω των παιδιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό