20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λήδα Ματσάγγου: Μας αποκαλύπτει την ευχή που έκανε για τι νέο χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου αποκάλυψε την γλυκιά ανάμνηση που έχει από τα Χριστούγεννα αλλά και το τι εύχεται για το νέο χρόνο. 

Είναι από αυτές τις ηθοποιούς που, αν τις παρακολουθήσεις, δεν μπορείς να ξεχύσεις την ερμηνεία τους. Μπαίνει ολοκληρωτικά σε κάθε ρόλο και τον κάνει δικό της.

Η Λήδα Ματσάγγου φέτος υποδύεται τη Ρόζα στη νέα, καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Αγρια γη», που προβάλλεται στις 18.50 από Δευτέρα έως Παρασκευή και έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Η ίδια, εκτός από πανέμορφη, είναι μια ήρεμηδύναμη στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, με σταθερά και επιτυχημένα βήματα, που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Είστε από αυτούς που λατρεύουν τις γιορτινές μέρες ή από αυτούς που μελαγχολούν στις γιορτές;

Είμαι από αυτούς που λατρεύουν τα Χριστούγεννα σαν πιτσιρίκι. Η καλύτερή μου, όμως είναι τα βεγγαλικά τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το σπίτι γίνεται υπερπαραγωγή την εποχή των εορτών και τα φωτάκια παραμένουν για πολύ καιρό ακόμα, κάποια και για πάντα»

Ποια είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση από τα Χριστούγεννα των παιδικών σας χρόνων;

Δεν ξεχωρίζω μία. Είναι πολλές ωραίες εικόνες με μυρωδιά από μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ακούσματα χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Η προσμονή της μέρας που βλέπεις τα δώρα σου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τα κάλαντα που λες με την κολλητή σου σε γνωστούς ή και σε αγνώστους, κερδίζοντας χαρτζιλίκι. Το μάζεμα όλης της οικογένειας, τα πειράγματα και τα γέλια στα γιορτινά τραπέζια.

Τι εύχεστε για το νέο χρόνο που έρχεται;

Υγεία, ειρήνη, αγάπη, χαρά, φως στην ψυχή μας και στο μυαλό μας, τέλος στην κακοποίηση και στη βία, ενσυναίσθηση και σεβασμό για το συνάνθρωπό μας, πίστη, ελπίδα, όρεξη για ζωή και εκτίμηση της κάθε στιγμής.

: Τηλεθεατης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό