24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λήγει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 – Ανοιχτό «παράθυρο» από το Star

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα «θέλω» της παρουσιάστριας και του καναλιού του Αμαρουσίου και ο ρόλος της Ζήνας Κουτσελίνη

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τι μέλλει γενέσθαι με την Φαίη Σκορδά, καθώς το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 λήγει στις 30 Ιουνίου και παρά το ότι οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται την ανανέωσή του από τον Ιανουάριο, δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και ραντεβού, φαίνεται πως στη συνάντηση της παρουσιάστριας με τον σταθμό την περασμένη Τετάρτη, οι δυο πλευρές απομακρύνθηκαν πολύ και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα έντασης. Η μεγάλη διαφωνία έχει να κάνει με τις ώρες και τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς η Φαίη Σκορδά επιμένει για το 11:00 – 13:00, ενώ ο ΑΝΤ1 βάζει υποσημείωση, ότι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, θα πρέπει η παρουσιάστρια να μπαίνει στο πλατό νωρίτερα.

Αν και το εμπορικό κομμάτι της Φαίης είναι πολύ μεγάλο και τυχόν αποχώρησή της θα πλήξει σε μεγάλο βαθμό την ζώνη, η παρέμβαση από ψηλά που θα μπορούσε να δώσει λύση στο ζήτημα δεν έχει γίνει. Μάλιστα, όσο προχωράμε προς την 30η Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Κάπου εκεί, το Star το οποίο έτσι κι αλλιώς ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην πρωινή ζώνη για την επόμενη σεζόν, φαίνεται πως έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι διεκδίκησης της παρουσιάστριας.

Αν και η Φαίη Σκορδά δεν έχει βάλει αυτή τη στιγμή καμία υπογραφή πουθενά, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι το κανάλι της Κηφισιάς προετοιμάζει ήδη το έδαφος. Μάλιστα, ένα πρόσωπο που στηρίζει πολύ το σενάριο άφιξης της Φαίης στο Star, είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία αναμένεται να την στηρίξει και έμπρακτα, στην περίπτωση που εκείνη πει το μεγάλο ναι. Πάντως, όπως είπε και η Λίτσα Πατέρα με νόημα στην Φαίη Σκορδά, μεταξύ 26 και 28 Ιουνίου αναμένεται να δοθούν όλες οι απαντήσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό