20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λάρισα-Ζάρας: «Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γκαρντ της Λάρισας Θοδωρής Ζάρας απάντησε στον προπονητή του Απόλλωνα Νίκο Βετούλα για τη διαιτησία

Ένας από τους άσους που έβγαλε από το μανίκι του ο προπονητής της Λάρισας Φώτης Τακιανός, ήταν ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο έμπειρος γκαρντ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ απάντησε και στον προπονητή του Απόλλωνα Νίκο Βετούλα, που άφησε αιχμές για την διαιτησία.

Για την απόδοση των νεοφερμένων Μούντι και Μάριτς: «Οι προσθήκες μας βοήθησαν πολύ, αλλά να μην αδικήσουμε κανένα παιδί. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις ημέρες, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε μια καλή αρχή σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε θετικά και το νέο χρόνο».

Για την άμυνα σε Δίπλαρο και Τσαλμπούρη: Είναι δύο παιδιά που γνωρίζαμε τις δυνατότητές τους. Είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε, παίξαμε δυνατά και με ψυχή και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε… Είμαστε συνηθισμένοι στις διακοπές, μπορεί να κάνουμε και 15 μέρες να παίξουμε».

Για τη διαιτησία και το σχόλιο του Νίκου Βετούλα: «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Είναι φυσιολογικό να γίνουν λάθη, αλλά γίνεται άθελά τους. Με τη διαφορά στους δέκα πόντους δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό