21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λάμψη Τεντόγλου στη βράβευση των κορυφαίων των Βαλκανίων

Ειδήσεις Ελλάδα

Με κάθε επισημότητα, πραγματοποιήθηκε το Γκαλά για τη βράβευση της  κορυφαίας γυναίκας αθλήτριας και του κορυφαίου άνδρα αθλητή του 2022 στα Βαλκάνια, όπως επίσης οι ανερχόμενοι αστέρες σε Άνδρες και Γυναίκες, τα ονόματα των οποίων έγιναν γνωστά στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής των Βαλκανίων, έχοντας να επιδείξει χρυσό μετάλλιο στον κλειστό στίβο (βελιγράδι), χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό (Μόναχο) και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο (Γιουτζίν), στο άλμα εις μήκος.

Η Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία) ανακηρύχθηκε κορυφαία αθλήτρια, έχοντας κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου (Βελιγράδι) και χρυσό στο Ευρωπαϊκό (Μόναχο), ενώ κατάκτησε το διαμάντι στο Diamond League, στο άλμα σε μήκος.

Η Αντζελίνα Τόπιτς (Σερβία) είναι η καλύτερη ανερχόμενη αθλήτρια, με χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκο Κ18 (Ιερουσαλήμ), χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Γυναικών (Μόναχο)  και χάλκινο στο Παγκόσμιο Κ20 (Κάλι), καθώς ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης στο άλμα σε ύψος Κ18, με 1.96μ.

Τέλος, ο Ισμαήλ Νεζίρ (Τουρκία) αναδείχθηκε καλύτερος ανερχόμενος αθλητής, με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 (Κάλι) 400μ. εμπόδια 48.14.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό