35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Λάμβανε δέματα με ναρκωτικά από κούριερ μέσω Ισπανίας – Αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, έναν 33χρονο αλλοδαπό για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 33χρονος συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε από γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην Αθήνα ταχυδρομικό δέμα που περιείχε 9 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το οποίο είχε εισαχθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από την Ισπανία.

Ο 33χρονος, κατά την παραλαβή του δέματος, επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας με δική του φωτογραφία αλλά στοιχεία άλλου ατόμου, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει, ασκώντας σωματική βία στους αστυνομικούς, έως ότου ακινητοποιήθηκε.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ενώ εντοπίστηκε και δεύτερο δέμα σε διαφορετικό κατάστημα που περιείχε 6 κιλά και 400 γραμμάρια κάνναβη, το οποίο εισήγαγε ο κατηγορούμενος στη χώρα με τον ίδιο τρόπο.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 17 κιλά και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές και το πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό