21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει ολόγυμνος στον καθρέφτη φορώντας μόνο το ψάθινο καπέλο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι ένας άνθρωπος αεικίνητος που του αρέσει να ζει έντονα κάθε στιγμή της ζωής του. Μια από τις μεγάλες του αγάπες… τα ταξίδια. Ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται στο νησί των ανέμων εδώ και πολύ καιρό, κάνοντας όμως και μικρές εξορμήσεις στα γύρω νησιά. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στην Πάρο για να προσκυνήσει στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή και να δει φίλους του απ’ όλο τον κόσμο, όπως έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε.

Αυτές τις μέρες ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είναι και πάλι στη Μύκονο και δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Από την προπόνηση που δεν παραλείπει να κάνει για να διατηρείται fit μέχρι και τις νυχτερινές του εξορμήσεις.

Σε ένα από τα story του λοιπόν φωτογραφίζεται γυμνός μπροστά στον καθρέφτη με μοναδικά αξεσουάρ ένα ψάθινο καπέλο και τα κοσμήματά του. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας άνθρωπος τολμηρός, άλλοι τον χαρακτηρίζουν εκκεντρικό, όμως ο ίδιος δηλώνει απλά ότι είναι ο εαυτός του και κάνει πάντα αυτό που θέλει.

φωτογραφία instagram

Ανάμεσα στις φωτογραφίες των τελευταίων ημερών και μια που ποζάρει πάνω σε ένα αυτοκίνητο και η μακροσκελής λεζάντα είναι ένα ερωτηματολόγιο που ο ίδιος έβαλε στον εαυτό του και όπως λέει άφησε κάποιες ερωτήσεις αναπάντητες…

γιατί ήρθα στον κόσμοτι πρεσβεύω γιατί δεν τρώω το αγγούριγιατί δεν έπεσα στα πατώματα από έρωταγιατί κάποιες φορές φοράω ανδρικά κλασσικά ρούχαγιατί αγαπώ το λούσσογιατί δεν έκανα αρκετές σπουδέςγιατί αγαπώ τις γυναικείες τσάντεςγιατί ποτέ δεν μέτρησα προβατάκια για να κοιμηθώγιατί δεν πήγα στρατόγιατί μεγάλωσα μικραίνοντας

Εσείς φίλοι μου έχετε ερωτηματικά ??Να ζήσετε να τα απαντήσετε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό