22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάκης Γαβαλάς: Αποκάλυψε ποιος είναι ο νεότερος σύντροφός του «Είναι γόνος της οικογένειας Hermès»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν χθες ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε εκτός των άλλων και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι είναι σε σχέση. «Ζούσα τον έρωτα αλλά πάντα με πειθαρχία. Δεν θα μπορούσα όμως να κάνω σχέση, είμαι ακατάστατος και νευρωτικό άτομο θέλω τον χώρο μου. Ο τωρινός μου σύντροφος είναι ζηλιάρης αλλά είναι υγιής ζηλιάρης, φοβάται απλά μη μου την πέσει κάποιος. Είχα έναν σύντροφο που ζήλευε που ήμουν διάσημος και σταρ και ήθελε κι αυτός να γίνει διάσημος. Εγώ ζηλεύω το ωραίο σώμα, ζηλεύω τον σύντροφο μου επειδή είναι πιο νέος και έχει ωραίο σώμα. Με την τωρινή μου σχέση διακόπτουμε συχνά γιατί μένει στο εξωτερικό. Αν έμενε εδώ δεν θα ήταν σχέση μου» είπε με την γνωστή αφοπλιστική ειλικρίνεια που πάντα συνδυάζει με το χιούμορ που διαθέτει.

Ο γνωστός σχεδιαστής βγήκε και σήμερα όμως σε ζωντανή σύνδεση μαζί με τον Αλέξη Παππά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προκειμένου να βάλουν στην θέση τους τα πράγματα σχετικά με ψευδές δημοσίευμα σε κυπριακό site που ανέφερε ότι οι δυο τους έχουν δεσμό. «Εγώ δήλωσα ότι τα έχω με έναν νέο! Ο Αλέξης δεν έχει γιο, άρα τι δουλειά έχω εγώ με τον Αλέξη;» είπε και έκανε την αποκάλυψη. 

«Σου έκανε παράπονα η σχέση σου (για το δημοσίευμα με τον Αλέξη Παππά);» τον ρώτησαν και εκείνος απάντησε: «Πάτησε το translate στα γαλλικά γιατί γαλλικά μιλάει και δεν του έβγαλε τίποτα. Είναι μικρός, αλλά είναι Γάλλος. Είναι γόνος Hermès. Να βγάλω και εγώ ένα σκάνδαλο» είπε αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό